zondag 29 april 2012

Andalucía: Garimba Sur in Vejer de la Frontera

27/4
Restaurante Garimba
Plaza de Espana

De regen kwam vanochtend met bakken naar beneden, maar we hadden gelukkig een tafeltje binnen besproken om te lunchen met mijn Spaanse familie in Garimba Sur in Vejer de la Frontera, bij ons naast de deur (zie blog van 19 april). 
Onze ervaring daar is steeds positief: verrassende, smakelijke gerechten, kunstig geserveerd en een uiterst vriendelijke en prettige bediening. Ze zijn daar trots op wat ze serveren en genieten ervan als hun gasten zitten te smullen.

We namen weer een diversiteit aan gerechten, onder meer:
  • Salmorejo (soort gazpacho, uit Cordoba)
  • Alcachofas a la plancha con salsa bilbaina 
  • Tartar de atún con ensalada de algu
  • Carpaccio de calabacin con queso cabra 

Tartaar van tonijn met zeewier
Gebakken artisjokken met saus
van olijfolie, knoflook en azijn
Koude tomatensoep uit Cordoba
Carpaccio van courgette
met geitenkaas en gedroogde tomaat
Als verrassend nagerecht: 
Rijstebrij
  • Pastel de higos 
  • Arroz con leche
    Bevroren pudding met vijgen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen