tag:blogger.com,1999:blog-7692118404548514854.post7049206055855637204..comments2023-11-09T14:19:50.339+01:00Comments on Kookhistorie: PEPERnoten uit de achttiende eeuw: een ratjetoeMarleen Willebrandshttp://www.blogger.com/profile/08914988214343773020noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7692118404548514854.post-60371805086797094822023-11-09T14:19:50.339+01:002023-11-09T14:19:50.339+01:00Ik heb een bakpoeder-probleem: het schijnt zo te z...Ik heb een bakpoeder-probleem: het schijnt zo te zijn dat de werking van bakpoeder afneemt als het al door het deeg zit. Dit is de reden (dacht ik) dat in bv Duitsland/Oostenrijk Pottsche en hirschhornsalz wordt gebruikt omdat het deeg dan langer kan rusten (soms dagen) voordat het gebakken wordt. Hoe zit dat in dit recept? Heel benieuwd naar uw antwoord, alvast bedankt<br />Liesbeth Willemars<br />www.alpenkookboek.nl<br />www.debakcast.nl<br />www.apfelstrudels.nlAnonymousnoreply@blogger.com