Dit jaar geef ik voor de derde keer een workshop voor de Summerschool Boekgeschiedenis van de Universiteit van Amsterdam. Het gaat deze zomer over de geschiedenis van bepaalde keukenrecepten.
Titel: Van queecruyt tot membrillo. De evolutie van keukenrecepten door vier eeuwen heen, 1500–1900
Docent: culinair historica Marleen Willebrands
Datum: donderdag 29 augustus 2013
Tijd: 13.30 – 16.30 uur
Plaats: Regentenkamer, Bijzondere Collecties, Oude Turfmarkt 129, Amsterdam
Kosten: € 50 (Vrienden van Bijzondere Collecties € 25)
Het hele programma van de Summerschool Boekgeschiedenis is te downloaden via de website van Bijzondere Collecties.
Inschrijven is mogelijk via deze link: http://www.bijzonderecollecties.uva.nl/nieuws-agenda/agenda/content/evenementen/2013/08/summerschool-2013/summerschool-2013/cpitem-5/link/summerschool-bc-zomer-2013
Geen opmerkingen:
Een reactie posten