27/4
Restaurante Garimba
Plaza de Espana
De regen kwam vanochtend met bakken naar beneden, maar we hadden gelukkig een tafeltje binnen besproken om te lunchen met mijn Spaanse familie in Garimba Sur in Vejer de la Frontera, bij ons naast de deur (zie blog van 19 april).
Onze ervaring daar is steeds positief: verrassende, smakelijke gerechten, kunstig geserveerd en een uiterst vriendelijke en prettige bediening. Ze zijn daar trots op wat ze serveren en genieten ervan als hun gasten zitten te smullen.
We namen weer een diversiteit aan gerechten, onder meer:
- Salmorejo (soort gazpacho, uit Cordoba)
- Alcachofas a la plancha con salsa bilbaina
- Tartar de atún con ensalada de algu
- Carpaccio de calabacin con queso cabra
Tartaar van tonijn met zeewier |
Gebakken artisjokken met saus van olijfolie, knoflook en azijn |
Koude tomatensoep uit Cordoba |
Carpaccio van courgette met geitenkaas en gedroogde tomaat |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten